Autoriseret psykolog og HD i Informatik- og Økonomistyring

Erhvervspsykolog
Finn Weber

Forside Konsultation Erhvervspsykologisk test Stress Krisestyring og traumer Karrierevejledning Kurser og workshops Kontakt

Medlem af:

Ud af stressen i fem skridt

At arbejde sig ud af stress handler om at skabe en forandring i sin tilværelse, og gøre denne forandring til sin nye tilværelse.


Når vi mødes i konsultationerne, vil det typisk ske ud fra nedenstående model i fem trin:

Vi indleder forløbet med at lære hinanden at kende, og jeg hører om din situation. Herefter aftaler vi, hvad der kunne være særligt vigtigt for dig at få ud af forløbet.

Når du føler et tilpas overskud, arbejder vi fokuseret med, hvad de bagvedliggende årsager til stress tilstanden kan være. Det vil typisk handle om dine udfordringer, den måde du håndterer dem på, dine omgivelser og dine livsværdier.

Dernæst holder vi fokus på din fysisk / psykiske tilstand. Vi arbejder med teknikker og metoder, du kan bruge til at reducere stress symptomerne i din hverdag.


Når kortet over årsagerne er klarlagt går vi over til at arbejde med, hvorledes du kan justere på din adfærd, tilgange og vaner – og måske få et revideret syn på de værdier, du navigerer efter.

Slutteligt følger vi op på hvorledes du udlever din nye tilgang til tilværelsen, hvilke erfaringer det giver dig, og hvilke yderligere finjusteringer du kan overveje.

1.

2.

3.

4.

5.

Mellem samtalerne vil du  få ”hjemmeopgaver”, hvor du skal arbejde med teknikker, øvelser og udfordringer.

Et typisk forløb går over 5 – 10 samtaler

Gennem forløbet vil jeg jævnligt afstemme med dig, hvorvidt vi arbejder med det rigtige, eller om vores ”retning” i samtalerne skal justeres.

© Copyright 2013-2024 Erhvervspsykolog Finn Weber - fw@finnweber.dk - 3013 7917