Autoriseret psykolog og HD i Informatik- og Økonomistyring

Erhvervspsykolog
Finn Weber

Forside Konsultation Erhvervspsykologisk test Stress Krisestyring og traumer Karrierevejledning Kurser og workshops Kontakt

Medlem af:

Jeg er født i Aabenraa og er oprindeligt handelsuddannet - senere med en HD i Informatik og Økonomistyring. Efter 16 år i IT branchen med forskellige typer ansættelse i København og Aarhus valgte jeg at blive erhvervspsykolog.

I det fag har jeg arbejdet først i Viborg Kommune og senere ved Danfoss, inden jeg besluttede at blive selvstændig.

I det daglige bor jeg i dag i Sønderborg med min kære hustru og to dejlige døtre.


Hvem er Finn Weber?

Mit udgangspunktet er troen på, at mennesker går på arbejde med engagement. Når de rette betingelser er tilstede, og vi trives, så løfter engagementet både mennesket og virksomheden til nye højder.


Når vi mennesker bliver mødt med anerkendelse og respekt, så fremmer det vores bedste kvaliteter. Når virksomheden lykkes med at gøre det til kernen i kulturen, så løfter det konkurrence tærskelen til et niveau, hvor andre virksomheder får svært ved at nå op.

I mit virke som erhvervspsykolog ønsker jeg at bidrage i to forhold:

Mission

Værdigrundlag

© Copyright 2013-2024 Erhvervspsykolog Finn Weber - fw@finnweber.dk - 3013 7917

Gennem årene som erhvervspsykolog har jeg i konsultationerne desværre jævnligt mødt medarbejdere med traumatiske oplevelser bag sig, og som har vist sig at være kilden til deres problemer. I nogle tilfælde er traumets negative indvirkning på hverdagen først blevet kendt i konsultationerne. I andre tilfælde har traumets negative påvirkning været kendt gennem flere år, men uden at en tilstrækkelig bearbejdning har kunnet finde sted.

Derfor har jeg valgt at videreuddanne mig i det felt for også at kunne dække problemstillinger gennem traumebehandling.

Hvorfor beskæftiger jeg mig med traumebehandling?