Autoriseret psykolog og HD i Informatik- og Økonomistyring

Erhvervspsykolog
Finn Weber

Forside Konsultation Erhvervspsykologisk test Stress Krisestyring og traumer Karrierevejledning Kurser og workshops Kontakt

Medlem af:

Erhvervspsykologisk test

© Copyright 2013-2024 Erhvervspsykolog Finn Weber - fw@finnweber.dk - 3013 7917

Har du nogensinde været i tvivl om den valgte ansøger nu også er den helt rigtige?


Med en relativ beskeden investering kan I sikre jer, at ansættelsen ikke byder på uventede overraskelser.


Ved siden af en grundlæggende personlighedstest har I mulighed for at tilvælge op til tre yderligere tests, der stiller skarpt på kandidatens sociale og intellektuelle evner. Det kan være intelligens, emotionelle evner eller koncentration og opmærksomhed.


I får:


Forløb:


Pris

Grundprisen omfatter ovenstående forløb inklusive en personlighedstest og udgør DKK 5.500,- ekskl. moms

Hertil vælges som minimum een af nedenstående test:

Hver valgt test afregnes med DKK 1.500,- ekskl. moms som tillæg til grundprisen.


Personlighedstesten omfatter den såkaldte NEOPI3, der er en veldokumenteret og gennem årtiers forskning valideret test. Den fortæller om kandidatens personlighed opdelt i fem hoveddomæner, som er en klassisk og anerkendt måde at betragte personligheden på.


Intelligenstesten er den anerkendte IST2000R, der fortæller om kandidatens numeriske intelligens - evnen til at forstå og behandle talmæssige sammenhænge - og den verbale intelligens - evnen til at forstå og behandle sproglige sammenhænge. Ydermere fortæller testen noget om kandidatens evne til indlæring af ny viden.


Emotionel intelligens testen fortæller noget om kandidatens evne til dels at aflæse egne følelser, tolke dem og handle på dem - og dels om kandidatens evne til at aflæse følelser i de sociale omgivelser og forholde sig til dem. Evner der kan være væsentlige i jobs, der kræver samarbejde eller i jobs med stort ansvar.


Test for opmærksomhed og koncentration består af den udbredte d2-R test, og kan være et væsentligt valg for jobs, hvor der kræves udprægede evner til f.eks. vedvarende årvågenhed eller faglig fordybelse over længere tid.