© Copyright 2013-2022 Erhvervspsykolog Finn Weber - fw@finnweber.dk - 3013 7917

Autoriseret psykolog og HD i Informatik- og Økonomistyring

Erhvervspsykolog
Finn Weber

Forside Konsultation Erhvervspsykologisk test Stress Krisestyring og traumer Karrierevejledning Kurser og workshops Kontakt

Medlem af:

Over fem moduler arbejder du med, hvorledes stress opstår, hvordan den påvirker dig, og hvad du kan gøre for at styre stress, inden den styrer dig. Vi kommer ind på emner som stress og hjernen, risikofaktorer på DIN arbejdsplads, hvordan mindfulness virker, og hvad work-life balance betyder for dig.


 1. Hvad gør stress ved hjernen? Hvad gør det ved mig?
  Formål: Opnå viden om mekanismer for hvorledes stress fysisk påvirker kroppen, og hvordan det har psykiske konsekvenser. Opnå en forståelse af hvorledes stress påvirker din krop og hvilke signaler kroppen giver.

 2. Stress på mit arbejde? – Hvor er risikoen? Hvad gør jeg ved den?
  Formål: Opnå indsigt i hvilke generelle risikofaktorer der ligger i arbejdslivet og særligt i dit arbejde. Bygge personlige strategier og tiltag som forebygger en stresssituation.

 3. Hvordan håndterer jeg arbejdsstress? Teknikker og metoder.
  Formål: Opnå kendskab til generelle tiltag til at forebygge arbejdsstress. Du arbejder med hvorledes konkrete teknikker og metoder kan integreres i din arbejdsdag.

 4. Mindfulness mod arbejdsstress – hvordan gør jeg, hvad gør det?
  Formål: Opnå viden om hvorfor mindfulness er godt mod stress. Opnå kendskab til udvalgte metoder, afprøve dem og arbejde med hvorledes de kan implementeres i din arbejdsdag.

 5. Work-life balance – hvordan balancerer jeg tilværelsen?
  Formål: Opnå viden om hvorfor balance i livet er vigtig. Opnå indsigt i hvordan dit work-life balancerer, og hvordan du kan udarbejde din personlige plan for et balanceret liv.


Modulerne:

Mestring af arbejdsstress